Restaurant van 6ZINNEN opnieuw open

Nadat het restaurant gedurende langere tijd niet meer actief was, hebben we nu het genoegen, om de heropening van de "smaakkamer" aan te kunnen kondigen.

Hiervoor hebben we een samenwerking opgestart met Jan & Karolien, die op een enthousiaste en vernieuwende manier de culinaire wensen van hun gasten zullen invullen.

We hopen dan ook dat onze trouwe klanten de weg naar het restaurant terug zullen vinden, en we zijn er van overtuigd, dat met de vernieuwde aanpak ook weer nieuwe gasten hun zintuigen zullen laten prikkelen.

Meer informatie over de aangeboden menu's en eventuele acties kunnen jullie vinden op :

www.restaurant6zinnen.be

 Nederlands
 Français
 English
INFO

In de 'hoor'-kamer vinden we op een speelse manier muziek en geluiden terug die te maken hebben met Hasselt. Deze kamer is dan ook uitgerust met een I-Pod station zodat al deze geluiden een streling kunnen zijn voor het oor.

Wist je dat de zangeres Axelle Red, in Hasselt geboren werd, en eigenlijk Fabienne Demal heet. Wie kent er pukkelpop niet, het alternatieve zomerfestival voor de jeugd.

Deze kamer is een duplex kamer met zetel/uitklapbed, zodat dit ook kan gebruikt worden door een gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen.

<vorige kamer volgende kamer >